.




Jag Gillar:

1. Enlektionsdagar! -
 Torsdagar är den bästa dagen för då har jag bara en ynka lektion i skolan! Idag kollade vi på film, den senaste bond filmen. Sånt gillas skarpt.

2. Idol! - Idol är ju bara för bra! Sjukt bra musik ibland, söta personer samt härliga Jihde, kan kvällarna bli bättre än så?

3. Min ipod- Bara för att jag har en ipod på 80 gb som nästan är helt fylld med skön musik! Grr ! Klarar mig inte utan den. Det är en sån perfekt uppfinning =)


Jag Grillar:

1. Blåst! - Fy fan! I skåner blåser de typ 24/7. Det är hemskt! Det är nästan aldrig lönt och fixa frisyren då den förstörs direkt av den jävla blåsten! Buuuh tycker jag om de!

2. Människor som säger åt mig och göra saker- Det är verkligen hemskt med sånna personer. Vrf skulle jag liksom vilja lyssna på dem? Jag gör typ aldrig vad nån säger så e det bara. Det är inte lönt och slösa sin energi på de för jag kommer inte gö de, jag ger mig aldrig!!

3. Katter- Äckligare, fulare, skabbigare och dummare djur får man leta efter. Jag hatar verkligen katter. De är så korkade och fula är dem! Jag vill bara dra dem i svansen och sedan dränka dem, japp japp !!


Kommentarer
Postat av: Elsa

vilken söt blogg du har :)

säg gärna vad du tycker om min!



http://mestelsa.blogg.se

http://mestelsa.blogg.se

2009-10-01 @ 13:28:58
URL: http://mestelsa.blogg.se/
Postat av: issa rappare

Hej:) Jag är en tjej som rappar och sjunger och skriver egna låtar. Tänkte bara tipsa om min musik och mina låtar. Jag har precis släppt min första skiva som finns på spotify samtidigt som jag lägger ut flera utav mina låtar på min blogg så att folk kan lyssna.



Många relaterar till dem och känner igen sig, antar det är för att mina texter handlar mycket om hur det är och känns att vara ung i dag. Olycklig kärlek, vänskap och annat.



Kika in och lyssna om du vill!

Hoppas du får en bra dag! Kram / Issa

2009-10-01 @ 13:39:30
URL: http://issabellek.blogg.se/
Postat av: Ida

Katter är farliga djur, jag håller med dig! De är opålitligt och allt utom snälla och rara.. usch och fy!

2009-10-01 @ 14:47:26
URL: http://idalundin.blogg.se/
Postat av: maja

Vad taskigt att du drar dom i svansen!!!!!!!!!!!

2009-10-02 @ 13:47:51
URL: http://majjaericsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0